Mostmár lassan egy hete covidos vagyok magas lázzal. Ezek a tünetek normálisak,mikor várható javulás ?
“ Az én barátom tavasszal 2 Szputnyikot kapott, most szeptemberben lett harmadjára kovidos.
Tényleg, miből gondoljátok, hogy nem vette fel az oltást? Az év mentőorvosa, Wlassics Katalin is felvette, aztán mégis kovidban halt meg.”
Közös pont a két sztoriban: mindkettő túl régen kapta az oltását és nem kérte a harmadikat.
Az oltás nem 100%ban hatásos, de ha mindenki oltatna, akkor nem lenne már járvány.
Lásd pl kanyaró, nálunk évtizedek óta alig van, járvány pedig nincs, Ukrajnában pedig 2-3 évente van kisebb-nagyobb kanyarójárvány. Nálunk kötelező az oltás ellene, Ukrajnában nem.
"mindkettő túl régen kapta az oltását és nem kérte a harmadikat"
Április és szeptember között 5 hónap telt el. Az 5. hónapban már harmadjára lett beteg. A 3. vakcina a második oltástól számítva 4 hónap után esedékes, úgyhogy nem, nem kapta túl régen, mert 4 hónapon belül is kétszer is megbetegedett
Nem vagyok oltásellenes, én is bevagyok oltva, de azért ez minden józan embernek szembetűnő...
2020 március-áprilisában vált számomra egyértelművé, hogy a Sars-cov-2 fertőzőképessége és a szervezetben lévő növekedési hormon mennyisége között fordított korreláció feltételezhető. Ezt jeleztem minden elérhető fórumon (WHO, Robert Koch Institut, magyar kormány stb.). Ha kaptam is rá választ, az többnyire vállonveregető, lenéző jellegű volt (=nehogy már egy "fotelhuszár" laikus mondja meg a tutit az ezzel foglalkozó "szakértőknek"). Utólagos gratula. Akkoriban - az akkori internetes hozzáférések alapján - egyetlen egy eldugott kínai tanulmány vizsgálta (angol nyelvű) ezt a kérdést.
A Covid csupán a nyitólépése a táncnak. Az igazi probléma valószínűleg a posztcovid lesz, ami ellen az oltások sem védenek (azok ugyanis elsőkörösek, a Covid lefolyását enyhítik, de nem akadályozzák meg a fertőzést magát, a szintetikus mRNS-t használó oltások hosszútávú hatásait pedig még azok fejlesztői sem ismerik valójában - leragadtak a darwinizmus szintjén).
A probléma a sejtek apoptózisra való képességének hiánytalan visszaállításának nehézségeiben (ellenőrizhetőség), továbbá a legvalószínűbb sikeres megoldás által felvetett etikai és evolúciós gondokban rejlik.
Mit kezdenénk a halhatatlansággal, főleg ha azt mások kilóra mérnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!