Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Eutanázia végett elmehetwk...

Eutanázia végett elmehetwk külföldre, elvégzik?

Figyelt kérdés

Öngyilkosságtól félek, ezért gondolok az eutanáziára, de az itthon illegális.

Ha elmegyek Hollandiába külföldiként, elvégzik nekem? Fizetek is érte.

2022. márc. 5. 17:01
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ebben a krva országban tudom, hogy nem opció a méltó élet, az ilyeneknek mint én, marad az élethosszig tartó vegetálás. Ezért érdekelt mert ezt nem birom már.
2022. márc. 5. 18:16
 12/18 anonim ***** válasza:

Milyen betegség? Fájdalmaid vannak?

Van valakid akire számíthatsz, aki meghallgat? Akár egy szülő, egy jó barát vagy egy társ.

2022. márc. 5. 18:28
 13/18 A kérdező kommentje:
A betegségről nem szeretnék beszélni. Van családom, párom is, de már nekik se akarom ezt. Páromnak is mondom mindig, hagyjon itt, nert nem ezt érdemli.
2022. márc. 5. 18:49
 14/18 anonim ***** válasza:

Sokszor az ember azt hiszi hogy tudja, a másiknak mi lenne a legjobb. De ha neki valóban az lenne a legjobb hogy elhagy, akkor már rég elhagyott volna. Ő nem úgy lát téged, ahogy te magadat. Neki így vagy jó, ha veled van.

Ne zárd ki a gondolataidból, kapaszkodjatok össze. A bajban kell igazán.

2022. márc. 5. 18:55
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

- Ilyen állapotban nem tudnál kimenni Hollandiába.

- Nincs annyi pénzed, hogy felkerülj a listára.

- A betegséged se nem halálos, se nem gyógyíthatatlan.

- Nagyon komoly vizsgálatok vannak, amiken nem mennél át.

- Gyógyszeres és terápiás kezelést kapnál, emiatt viszont nem kell Hollandiáig utazni.

2022. márc. 5. 18:59
 16/18 A kérdező kommentje:
14: nem tudom, ez jó lenne-e neki ha latba, így miről marad le az életben, amiből neki is csak egy van. Az fáj a legjobban, hogy sokkal de sokkal többet érdemel mint egy kriplit, aki idővel magát se tudja majd ellátni és csak vegetálni fog. De ezt nem érti meg...
2022. márc. 5. 19:06
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem kéne mondjuk haldokolni... nem te vagy az egyetlen, akinek szr lapokat osztottak.

Nekem is, mégsem ásom a síromat 33 évesen, pedig igencsak fáj olykor a létezés is.

2022. márc. 6. 12:11
 18/18 anonim válasza:
100%
Nem fair a pároddal szemben hogy helyette akarsz ilyen döntéseket meghozni. Azért van veled mert szeret és szulsege van rad. Azért nem hagy el az allapotod ellenére sem mert támogatni akar pont azért mert szeret. Biztos nagyon faj neki amikor el akarod kölni magadtól. Ne gondolkozz a halálon, ha szereted a párod akkor csak gondolj bele milyen óriási fájdalmat okozna neki ha te már nem lennel. Vegyel erőt abból hogy ott van veled támogat és szeret. A halál nem megoldás ezt ne felejtsd el!
2022. márc. 12. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!