Más is nagy felelőtlenségnek érzi a maszkviselés eltörlését?
Akkor húzz a rettegő fejedre vagy 8-at, még álmodban is.
Anyám..
Megint egy vitaindító kérdés..
Én igen. és nem csak a covid miatt. Ukrajnában nem veszik olyan komolyan a védőoltásokat. Nemrég kanyaró járvány is volt náluk, és most ingyen, szabadon tömegközlekedhetnek.
Sajnos az oltásaikat nem lehet leellenőrizni. Úgy érzem itt hamarosan nem a covid lesz a legnagyobb probléma. Én nem fogom levenni a maszkot.
Nem, én továbbra is veszek fel ha úgy látom, a kezemet mindig is fertőtlenítettem bevásárlás után, ha más nem veszi fel a maszkot az engem nem zavar.
Feleslegesnek látom erőltetni, főleg ha pl egy áruház tök üres (sokszor járok így), vagy pl valaki irritál a viselése...
Szerintem meg eddig is felesleges volt a maszk. Nem vagyok beoltva, tobb kollega es a fonok is volt covidos, megsem kaptam el. Felfujjak ezt az egeszet, egy sima mezei influenza tobb aldozatot szedett. Figyelemelterelesre volt csak jo. Most a haborura figyel mindenki, rogton lejart lemez a covid.
De ha szeretnel, felolem hordhatsz gazallarcot is. :)
Ne haragudj, de az omikron egy nátha. Konkrétan. A tünetei is azok és alig veszélyes, ez sok ország tapasztalata és sok ország töröl el minden intézkedést vagy tervezi ezt.
Igen, az ukrán menekültek között is lesz omikronos. ÉS? Az étteremben vagy a kocsmában is van a magyarok között is (én is ott kaphattam el, e kettő között valamelyikben).
Ettől még én például gondolkozom, hogy tömegközlekedésen továbbra is hordjam, fogékony vagyok a felsőlégúti fertőzésekre és a legtöbb után hetekig köhögök hurutosan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!