Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj fél nap eltelté...

Mi lehet a baj fél nap elteltével végén elvárások de úgy mintha egész nap betonoztam volna,de miért?

Figyelt kérdés
Elöszőr keményebb munkát végeztem a kezem nem bírta, kaptam lehetőséget csomagolásra bútorokat kell csomagolni.Délben már végén van olyan tényleg mintha egész nap betonoztam volna végén van du kettőkor meg lemerült az elem utána még boltba gyerekekért megyek estére olyan fáradt volt úgy érzem mintha kimerültem volna,lázas lennék,egy hónapja cigit is leraktam most már mit csináljak?

2022. márc. 2. 18:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Bármi lehet náthától kezdve koronavíruson keresztül tavaszi fáradtságon és túlevésen keresztül.
2022. márc. 2. 18:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Akár vitaminhiány.
2022. márc. 2. 18:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Hisztamin allergiám van még tejfeherje allergiám, akkor lehet az ennyire kihat?A hisztamint meg nem tartom de multivitamint szedek pont ezért.
2022. márc. 3. 05:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!