Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet szívrohamom?

Lehet szívrohamom?

Figyelt kérdés
Úgy hogy néhány hete volt szívultrahangom ami elvileg teljesen jó lett? Most viszont fáj a gyomromnál, a mellkasom közpe, a hátam bal oldalt és zsibbad a balkarom. Meg néha nehezen kapok levegőt. Ez most lassan két napja tart és nagyon meg vagyok ijedve. Kaphatok jó eredmények után szívrohamot, vagy csak bebeszélem magamnak?

2022. febr. 27. 16:50
 1/9 anonim válasza:
Még az is lehet, hogy covidos vagy, azért van a nehézlégzésed is! Teszt, vagy orvos a megoldás.
2022. febr. 27. 16:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet, miért kellett a kivizsgálás?! De jobb lenne, ha gasztroenterológussal kivizsgálnák a refluxodat.
2022. febr. 27. 16:59
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem valószínű hogy szivroham, főleg hogy most voltál nemrég uh - n.

Lehet hogy Covid tünet, de akár reflux is, vagy bármi más. Háziorvost hívd fel holnap.

2022. febr. 27. 16:59
 4/9 A kérdező kommentje:
2. Azért kellett mert ez egy éves kontroll volt. Volt annó egy gyulladásom
2022. febr. 27. 17:21
 5/9 A kérdező kommentje:

Tehát akkor nem valószinű?

Ha most tényleg baj lenne azt esetleg jelezte volna már akkor?

2022. febr. 27. 17:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem, nem jelezte volna az UH a mostanit, nem jelzi előre az infarktust. Nem tudom persze, hogy mennyire erős fájdalom volt ez, de ha az, illik elmenni vele orvoshoz, mert lehet infarktus. Persze lehet reflux is meg pánikbetegség is. Vagy angina pectoris. Te tudod, hogy szívrohamra van-e egyáltalán kockázatod, magas vérnyomás? Magas koleszterinszint? Dohányzás? EKG-t kellene csináltatnod.
2022. febr. 27. 20:50
 7/9 A kérdező kommentje:
A vérnyomásom inkább alacsonyabb, a koleszterintem nem magas és nem is dohányzok. Ekg-m pedig körülbelül 6 készült az elmúlt egy évbe ezért nem igazán merek elmenni a dokihoz mert nem akarom hogy teljesen hülyének nézzen
2022. febr. 28. 10:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Létezik olyan műszer ami kimutatja előre hogy lesz e infarktusom? Ha igen, milyen orvoshoz menjek el hogy ilyet csinaljon nekem?
2022. febr. 28. 19:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem létezik olyan műszer. De úgy tűnik, nincsenek meg hozzá a rizikótényezőid, úgyhogy ne aggódj ennyit.
2022. febr. 28. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!