Állandó gombócérzés a torokban?
Mitől lehet? Nem a gyomorsavam van fent, csak olyan, mintha be lenne dagadva, nem is tudom, hogy mondjam. A gombócérzésnél jobban nem tudom leírni.
Ha erőltetem, nyeldekelek, stb, az folyamatos büfögésre ingerel, de attól se múlik el. Apró büfögések, mintha a gombóc valami buborék lenne a torkomban, ami büfivel elmozdul. De utána se jobb, szóval ez tényleg "mintha" érzés.
Mi lehet ez?
Nekem volt hasonló tünetem, bár nem pont "gombóc-érzésnek" írnám le.
Folyton úgy éreztem, mintha lenne valami a torkomban, amit nem tudok lenyelni. Eleinte az hittem, hogy valami apró mag vagy ilyesmi megakadt rajta.
Nálam később pajzsmirigy-problémát diagnosztizáltak, és gyógyszert írtak fel.
A mai napig onnan tudom, hogy kicsit elmozdultak az értékeim, hogy jelentkezik ez a kellemetlen tünet.
Mindenesetre, nem árt szólni róla a háziorvosnak, nehogy komolyabb bajt jelezzen ez a dolog.
A pajzsmirigyem alulműködik, de ettől eddig nem volt ilyen. Most is úgy érzem, mintha be lenne dagadva a torkom, hatalmas gombóc lenne benne. :( Levegőt is úgy érzem, hogy nehezebben kapok ettől.
Lehet mégis valami refluxos dolog, mert evés után egy-két órával jön elő, bár nem mindig. Inkább délután a jellemző. De ezen a savlekötő se segít, mert nem a savam van fent. :(
Szia,kedves kerdezo!
Erdeklodni szeretnek,hogy elmult e a panaszod?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!