Miért kávé szagú a vizeletem, ha előtte kávét ittam?
Figyelt kérdés
mármint tényleg mindig mikor iszok kávét,akkor utána a pisimnek is erős kávészaga van,és nemtudom,hogy ez jelent-e valamit,mert amúgy semmi probléma nincs belőle,csak már 1 ideje észrevettem,és tudom,hogy másnak nem szokott...lehet ez vese probléma?mondjuk azt tudni kell rólam,hogy nagyon gyors az anyagcserél,bulikba is mikor megiszom a piát,utána hamar kell is mennem wcre...lehet nem megy át rajtam elég gyorsan a kávé se?:D2010. szept. 11. 16:49
1/5 anonim válasza:
Ez szerintem mindenkinél így van, a másik hogy miután jól teletankoltam, másnap reggel fura szaga van :D
2/5 anonim válasza:
Piával én is így vagyok.
Egyébként ne nézzetek hülyének, de mikor csípőset eszek, és utána ki kell ürítenem (:D) csípni szokta a fenekemet..:$
3/5 A kérdező kommentje:
najó,de én pisiről beszélek:D mondjuk azt is hallottam már,hogy nem mindenki érzi a vizeletnek a szagát vagy mi..mert kérdeztem szüleimet,nekik nem szokott kávé szagú lenni:D:D
2010. szept. 11. 16:59
4/5 anonim válasza:
Ezt már én is meg akartam kérdezni :D Jó tudni, hogy nem csak én vagyok így.
5/5 anonim válasza:
Lehet, hogy előtte valaki kávét öntött a retyóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!