Falásrohammal/túlevés és zavarral küzdők! Van valaki aki sikeresen kigyógyult belőle? Megszűntette a falásrohamait? Szívesen leveleznék vele!
Figyelt kérdés
Nagyon örülnék a segítségnek, mert nagyon szeretnék ezen túljutni! Sajnos falásrohamokkal/túlevéssel küzdök, aminek főleg lelki okai vannak! Sokat segítenének a tapasztalatok! Olyanok írjanak akik átéltek hasonlót!2022. febr. 18. 17:15
1/3 anonim válasza:
Pszichológus segít! Nyilván lelki okai vannak, azt kell megtanulnod kezelni.
2/3 anonim válasza:
Dr. Lukács Lizának van egy könyve erről.
Megjártam én is a poklot, ha gondolod írhatsz.
Véleményem szerint teljesen kigyógyulni nem lehet, csak absztinensnek lenni. A legelső (nagyon nehéz) lépés számomra az volt, hogy eldöntottem, hogy akárhogy is, de szeretnem kell magam, ezzel a betegséggel együtt, kövéren.. mindenhogy.
3/3 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Én is ezzel küzdök! Anorexia-Bulimia, Orthorexia, majd falászavar. Szívesen venném, hogy kinek mi segít. Jelenleg még nem tudtam legyőzni
2022. ápr. 21. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!