Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kezdhetek félni?

Kezdhetek félni?

Figyelt kérdés

Utoljára tegnapelőtt este voltam wc-n, és különösebb ingert se érzek rá.

Az tény hogy hétvégén nem sok vizet ittam, és ettem pár sütit is, de ennyitől még nem kéne

2022. febr. 15. 06:39
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Nyugi. Nekem volt olyan szüleim bedobtak egy bentlakásos drog elvonóra. Mivel szoc fóbiás vagyok, olyan sokkot kaptam hogy több mint 2 hétig nem tudtam nagy wc-zni. Kijöttem a rehabról, és az első híd alatt ki is dobtam. Igaz nehezen jött, és olyan gumós volt mint a bírkáké. De túléltem. Szóval lényeg a lényeg több mint 2 hetet ki lehet bírni.
2022. febr. 15. 08:52
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
Egyél amúgy aszalt szilvát. Vagy egy teáskanál őrölt kávét pl cukros tejjel ;)
2022. febr. 15. 08:54
 3/5 anonim ***** válasza:
67%

Majd ma kulázol kettőt hármat oszt jónapot.

Nem jön az mindig pontosan munden nap ugyanakkor, az csak annak van aki felkelés után kávéval megszaratja magát

2022. febr. 15. 09:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálam kb. 15-18 éven (óvodai korszakot nem tudom) át úgy ment, hogy heti 2x tudtam nagy wc-zni. Mondták, hogy nem normális dolog de hát se ingerem nem volt, se semmi. Utána kb. 2-3 éve kezdtem el odafigyelni rá, a rendszeres sport meg besegített. Így is azért van 1-1 nap kihagyás néha. No para. Szerencsére semmi bajom nem volt a heti 2 alkalmasból sem (néha csak heti 1 volt, ha pl. osztálykiránduláskor)
2022. febr. 15. 10:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy nagy baj lenne, kedves Kérdezö, nem kell majrézni, majd jön, ha akar, meg, ha nagyon tele leszel..
2022. febr. 16. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!