Ez mitől lehet? Kezdhetek félni? :-/
Körülbelül 6-9 hónapja kezdődhetett, hogy a jobb lábfejemen az izületben rendszeresen kellemetlen feszítő nyomást érzek, nem fájdalmas és hamar el is múlik, de eléggé aggaszt. Leginkább akkor jön elő amikor jobban terhelem azt a pontot, pl. cipő vagy zokni le/felvétele, meg hasonlók.
Egy ideje már a lábszáramon is elő szokott jönni, ugyanúgy csak naponta párszor, rövid időre. Olyan érzés mintha valami nyomná, feszítené és égetné egyszerre. Nem tudom hogy van e összefüggés, de néha reggelente begörcsöl a lábszáram, olyankor beveszek egy magnézium tablettát. Ez a kellemetlen érzés viszont nem múlik el. Egyenlőre nem szenvedek tőle, de rossz előérzetem van ezzel kapcsolatban.
Mi lehet az oka? Veszélyes lehet? Forduljak orvoshoz?
17/F
#1/1, 15.08:
Köszönöm a gyors választ. Ezzel milyen orvost kell felkeresni?
18:16-os válaszoló:
Addig nem nagyon foglalkoztam vele amíg a lábszáramon elő nem jött, most az utóbbi időben kezdtem el aggódni. De szerintem elkezdek minden nap magnézium tablettát meg multivitamint szedni, és csak akkor megyek vele orvoshoz ha 3-4 hét múlva sem múlik el. Minden esetre köszönöm a válaszokat :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!