Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tehetek hasmenés ellen...

Mit tehetek hasmenés ellen terhesen?

Figyelt kérdés
6 hetes terhes vagyok, és a várandósság előtt csak napi 2-3 db lopemarid tartalmú gyógyszer mellett tudtam dolgozni járni, napi 1 székletet produkálni. Most nem szedem, és vannak olyan napok, amikor többszöri vizes hasmenésem van, pedig odafigyelek a táplálkozásra is. Alapvetően nem stresszes az életem, csak ezen szorongok, hogy wc-re kell mennem, ezért lehet hasmenésem. Viszont jövő héten munkámmal kapcsolatban utaznom kell, és félek, hogy rosszul leszek. (Ott nyilván még nem tudhatják meg, hogy terhes vagyok, ezért nem is mondhatom le).
2022. febr. 11. 18:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze majd terhesen fogsz rohangálni meg utazgatni. Nem gondolod, hogy azért megy a hasad mert pihenned kéne? Aztán meg majd csodálkozol, hogy valami baja lesz a gyereknek...
2022. febr. 11. 20:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom, melyik szóból olvastad ki, hogy nem pihenek…. Nyugodt munkám van irodában. Csak havi egyszer utazok. Ezek szerint fogalmad sincs, mi az az ibs…
2022. febr. 11. 20:19
 3/4 anonim ***** válasza:
2022. febr. 12. 10:43
 4/4 A kérdező kommentje:

Fuu, mennyi ostoba ember van ezen az oldalon :D nem vagyok gyakorlott kérdező, azt hittem, a másik kategóriában kitöröltem, de csak nálam távolította el.

Nyilván sorstársak hozzászólásait vártam, nem unatkozó hereverézők kommentjeit.

Az orvosom mindent megtesz, hogy a megfelelő tanácsokkal, kiegészítő terápiával ellásson, csupán arra lettem volna kíváncsi, hogy valaki van-e hasonló szituban, gyógynövény stb. Ötletek a helyzet javítására. Elvileg azért van ez az oldal. :)))))))) pusziika!

2022. febr. 12. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!