Háromszor oltottak, ti felveszitek a negyedik oltást?
Figyelt kérdés
Milyen tapasztalataitok vannak az oltásokkal kapcsolatban? Felveszitek a további oltásokat, ha 6, ill. 4 havonta kell oltakozni?2022. febr. 8. 18:04
11/22 anonim válasza:
#9 ó dehogynem,mindig van kibúvó.
13/22 anonim válasza:
Gondolom még hat a 3., meg az omikron is nagyon enyhének tűnik. Illetve voltam nem olyan rég (pár hete) covidos közelében és vagy nem kaptam el, vagy tünetmentesen ment végig rajtam. Úgy érzem most nincs okom aggódni. Ezért a közeljövőben nem tervezem. Talán ősszel lesz újra aktuális egy ismétlés. De az meg még odébb van, a járvány helyzet akkori alakulásától is teszem függővé. Nem vagy se oltás ellenes, se covid tagadó. Lehet, hogy szerencsém is van, de a 3 oltás egyike se okozott semmilyen problémát és a vírust se kaptam el hivatalosan.
15/22 anonim válasza:
Ha leejti az orvos, akkor felveszem
16/22 anonim válasza:
Ennyi hülye ember van? Aki 1 oltást kért az is eszetlen hiszékeny barom !
18/22 anonim válasza:
Felőlem kérhetnek 100-at is,én nem akarok még mindig szivacs lenni.
Legyen igazuk,járkáljanak nonstop,vigyenek haza kannába,és legyen egy napi adagjuk.
Felőlem egymás fecskendőjét is használhatják,hátha úgy jobban hat!
19/22 anonim válasza:
Aztàn csend legyen és ne halljunk fél év múlva vekengést hogy mennyi szrt előhozott a lötyike:D
Mert ez megy.Ő döntése.
20/22 anonim válasza:
16,17,18,19: nem sok eszetek van, ugye? Nálunk is a takarítónő a legnagyobb oltásellenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!