Az első két oltásom Sipharm volt. Ha most kérek 3. oltásként EU kompatibilis vakcinát, akkor kapok negyediket is automatikusan, vagy arra is be kell jelentkezni? Szeretnék utazni.
Figyelt kérdés
2021. szept. 7. 09:32
1/9 A kérdező kommentje:
*Sinopharm
2021. szept. 7. 09:32
2/9 anonim válasza:
Egyelőre harmadikat kapsz csak. Ha utazni akarsz válaszd a Janssent,mert negyediket nem adnak belátható időn belül, egy EMA approved oltással meg nem utazhatsz.
5/9 anonim válasza:
Jó lesz a 2 adagos is.
Direkt úgy "rontották el" a programot, hogy az igazoláson az fog látszani, hogy 3/3 oltás és csak az utolsó fajta neve lesz ott. Szóval a kínainak nem lesz nyoma, kizárólag a 3.-nak és úgy fog tűnni, hogy abból kaptál 3-t.
(Megint simliskedtek központilag, először akkor, amikor a nyár közepéig direkt nem tüntették fel rajta az oltás fajtáját)
6/9 A kérdező kommentje:
Tehát ha kapok harmadik oltást ami EU elfogadott, akkor kaphatók EU védettségi kártyát?
2021. szept. 7. 20:12
7/9 anonim válasza:
Olyat szerintem bármikor, más kérdés, hogy hol mit fogadnak el, figyelembe véve, hogy azon mi szerepel oltásként. De mint írtam 2 kínai + 3."valami"re a típusnál 3/3 "valami" lesz.
8/9 anonim válasza:
6
Világosan elmondták hogy ezt nem fogadjàk el. Most kaptam a harmadikat az EU-s oltási igazolásban benne van hogy kaptam két Pfizert meg egy Astra Zenecát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!