Egyetértesz-e azzal, hogy a funkcionális analfabetizmus jellemzői közé akarják egyesek sorolni a személyi gépjármű jogosítvány hiányát?
Figyelt kérdés
Mellékesen, az idegen nyelvvel is így vannak de az melléked.
Mivel anyagiak kérdése szerintem felesleged.
2022. febr. 4. 12:34
11/20 anonim válasza:
5: egy 16 évvel ezelőtti cikk - és szó nincs benne jogosítványról...
12/20 A kérdező kommentje:
#11 rögtön a második bekezdés. De nem azt kell fejtegetni ki mit értett félre hanem, hogy egyetértesz-e, ennyi.
2022. febr. 4. 12:59
13/20 anonim válasza:
"rögtön a második bekezdés"
Az nem a jogosítványról szól, hanem azokról, akik nem tudnak gépkocsit vezetni. Értelemszerűen azok tartoznak ide, akik nem képesek megtanulni a vezetést, nem azok akik képesek lennének rá, csak bármilyen egyéb oknál fogva nem szerezték még meg a jogosítványt.
14/20 anonim válasza:
Ráadásul, rögtön ott van utána, hogy ez nyilván túlzás...
15/20 A kérdező kommentje:
A kérdés az, egyetértesz-e. Ott a szavazás, rányomsz és nem reklamál, nyomás!
2022. febr. 4. 15:29
16/20 anonim válasza:
Rányomtam. Senki nem ért vele egyet. S ha rányomtam, akkor tilos megírni, hogy marhaság?
17/20 anonim válasza:
Ha nem nyomok rá, akkor megölsz álmomban vagy mi?
18/20 anonim válasza:
#17: :-DDDD
VAgy megátkoz... :))
19/20 A kérdező kommentje:
Jó pénzért teljesítek én kívánságot!
2022. febr. 4. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!