Egyetértesz-e azzal, hogy a funkcionális analfabetizmus jellemzői közé akarják egyesek sorolni a személyi gépjármű jogosítvány hiányát?
Mellékesen, az idegen nyelvvel is így vannak de az melléked.
Mivel anyagiak kérdése szerintem felesleged.
Elösszőr is ezt senkinek nem kell sértésnek vennie, szokása néhányaknak így használni. Másodjára nelegyünk elfogultak a forrást illetően.
Valami forras, esetleg? Amit erősen kétlek, hogy lenne.
Ja, és én mi vagyok, van jogsim, de évtizedek óta nem vezettem. Na ezt add össze.
Inkább az a szomorú, hogy éppen csak írni tudó embereknek lett valahogy sikeres kresz vizsgája.
Mert, gondolom én, diszgráfiától eltekintve, ha írni nem tud, akkor az értő olvasás sem megy. Ha pedig az értő olvasás nem megy, akkor nehezen hiszem, hogy valóban sikerült értelmezni a tananyagot, és nem csak megjegyezte az E-titanban, hogy melyik kérdésre mi a válasz.
Valamit félreértettél.... kérdező!
A funkcionális analfabétizmus teljesen más!
Inkább arról lehet szó, hogy a jogosítvány hiányát a (jelző nélküli) analfabétizmussal tennék egy szintre....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!