Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi baja lehet a lányom barátjá...

Mi baja lehet a lányom barátjának?

Figyelt kérdés
Tegnap volt nálunk vacsorázni, 2 hónapja vannak együtt. Amikor néztem és nem figyelt azt vettem észre, hogy a bal szemöldöke rángatózik felfele olyan 15 másodpercenként.

2022. febr. 3. 16:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Tikkelés, nekem is van néha.Akaratlan.Elvileg stressz, idegesség hatására jön ki.Nálam nem tudom, nem stresszes az életem.Munka sok, rövid határidők, de ennyi.
2022. febr. 3. 17:41
 12/15 anonim ***** válasza:
28%
Ha első és egyetlen alkalom volt, ne foglalkozz vele. Ha visszatér, szerintem nyugodtan kérdezd meg a lányod, ő biztos tudni fogja mi a helyzet :) De az is lehet, hogy majd mondja magától. Lényeg, hogy egy alkalom után nem kell túlgondolni.
2022. febr. 3. 17:43
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, stressz miatt jön elő, nekem néha munka közben vagy közös ebédkor kollégákkal. Mindig nyugtatom magam, hogy túl gondolom és hogy ha látják is mi van, senkit nem érdekel, de tudtam, hogy mégis... :'(
2022. febr. 3. 17:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy időben nekem az egész arcom rángott, remegett amikor ideges voltam, stresszeltem. Nem tudtam leállítani, iszonyú kínos volt amikor egy olyan emberrel való beszélgetés közben jött elő, akire felnéztem, vagy akinél kevesebbnek éreztem magam. Aztán csak valahogy elmúlt. Mostanában újra előjön ha zavarban vagyok, mert a középpontba kerülök valahol és mindenki néz. És persze ettől csak még rosszabb.
2022. febr. 3. 17:44
 15/15 anonim ***** válasza:
69%
lehet stressz, lehet tourette
2022. febr. 3. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!