Menjek el teszteltetni?
Figyelt kérdés
Elég erős megfázás tüneteim vannak (rossz közérzet, levertség, fejfájás, izomfájdalom, erős torokfájás), és úgy hallottam, az újabb variánsnak teljesen ugyanezek a tünetei. Nincs komolyabb bajom, a vírus előtt azt mondtam volna, megfáztam. De tervezem felvenni a 3. oltást, és nem tudom, ha tegyük fel most covidos vagyok, és arra ráoltanak, mennyire lenne veszélyes...
Jobb lenne akkor elmenni egy tesztre?
2022. febr. 1. 16:01
1/8 anonim válasza:
Mindenkepp ha oltatni akarsz
Az mar mas teszta hogy meg van a velemenyem az oltasrol:D
2/8 A kérdező kommentje:
Hát én már sajnos belementem, 2 oltásom megvan tavasz óta, és most is rákényszerülök a 3.-ra... szívem szerint nem kérném. De muszáj lesz a külföldi tervek miatt.
2022. febr. 1. 16:06
3/8 anonim válasza:
Ha elmész tesztelni és az pozitív lesz, akkor 1 hét hatósági karanténba kerülsz, és táppénzes papírt kell íratnod. Ha ez belefér, akkor teszteltess
4/8 anonim válasza:
Mégis minek? Fog attól valami jobb vagy rosszabb lenni? Nem. Akkor meg? Az oltást meg felejtsd el, ha jót akarsz magadnak.
5/8 anonim válasza:
#4 mondjuk ha pozitív nem fogja a fél világot lefertozni... És miért kéne az oltast elfelejtenie? Az ilyen holdkorosok miatt, akik telehazudjak a világot?
6/8 A kérdező kommentje:
Pozitív lett, szóval jó, hogy elmentem... nem akarok senkit megfertőzni, főleg mondjuk egy 50+ korosztályt vagy bármelyik tanáromat.
2022. febr. 2. 11:37
7/8 anonim válasza:
Jól tetted! Mielőbbi gyógyulást!
8/8 anonim válasza:
Jol tetted, felelossegteljes ember vagy, legalabb 2 honapot varj az oltassal, nem jo rogton raoltatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!