Csak véleményekre vagyok kiváncsi az oltásról. Legfőképp nők véleménye érdekelne?
Dehogy mondott ilyet, mivel ezt az orvos sem tudja megmondani, nem szoktak ilyet diagnosztizalni. Kit érdekel, hogy a húgod ott dolgozik? Mi köze a témához? Ettől függetlenül az orvos nem fog sarlatán módjára olyat diagnosztizálni, amihez semmi informaciója.
Úgyhogy felesleges hazudoznod rola, írd be a konteós csoportotokba, ott a többi ostoba majd elhiszi :)
Nagyon alacsony lehet az IQ-d a válaszok alapján.
Ez nem diagnosztizálás volt a doki részéről, hanem magánvélemény.
:D itt te bizonyítottad be, hogy nagyon butuska vagy aluliskolazott, aztan meg magad is bevallottad, hogy egy magánvéleményt te szentírásnak veszel és ezzel haknizol :)
Szerintem mára kapcsold ki az interneted, mert ez mar fájdalmas, amit itt leművelsz
Miért? Mire alapozod ezt a feltevésedet?
Én pedagógus vagyok, a húgom ápoló. Megmondta a doki neki, hogy az oltástól tapadt le az izma. Személyesen ismeri a dokit, mivel ott dolgoznak mindketten.
Nyilván több információt megoszt vele, mint pl veled, mint idegennel.
Ez teljesen normális.
Volt sokkal rosszabb mellékhatás is a környezetemben, de azokat nem írom le. Egyrészt senki se hinné el, másrészt elrettentene mindenkit az oltástól. Harmadrészt pedig jönnének a hozzád hasonló oltástrollok, akikhez semmi kedvem.
Megműtötték, meggyógyult, téma lezárva.
A másfél pipás trollnak: nagyon gyenge próbálkozás, miután bizonyos mellékhatásokat már hivatalosan is elismertek az egészségügyi hivatalok (szívizomgyulladás, vérrögök), és számtalan case study jelent meg orvosi lapokban az oltások által okozott különféle kórképekről.
Egy kis ízelítő:
[link] autoimmun hepatitis, Moderna
[link] pszichiátriai tünetek (üldözési mánia stb.), Pfizer
[link] ödéma, Pfizer
[link] kiütések, Janssen
[link] gerincvelő-gyulladás (transverse myelitis)
"Megmondta a doki neki, hogy az oltástól tapadt le az izma. Személyesen ismeri a dokit, mivel ott dolgoznak mindketten.
Nyilván több információt megoszt vele, mint pl veled, mint idegennel.
Ez teljesen normális"
Megmondta az orvos (ami magában baromsag), hogy SZERINTE ettől tapadt le. Nem azt mondta, hog, ettől, hanem ahogy te is írtad, hogy magánvélemény volt. Azaz, mivel sebészorvosként semmi köze ennek a diagnosztizálásahoz, így nem id ért hozzá.
Az meg nettó baromsag, hogy a húgod ott dolgozik, ezért azt hiszed, hogy te is ismered és bármi információt elmond neked, mivel ez szigorúan tilos és egy kettyós balf.sz miatt nem fogja az engedelyet veszélyeztetni.
Utolsó: Köszönjük szépen ezt a nem ideillő választ, kérdezte ezt valaki? :D na ugye, hogy nem. Olvasgass csak tovább a témában, talán egyszer eljutsz arra a szintre, ahol mi vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!