Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Csak véleményekre vagyok...

Csak véleményekre vagyok kiváncsi az oltásról. Legfőképp nők véleménye érdekelne?

Figyelt kérdés
Ti beoltattátok magatokat? Ha igen, miért? És ha nem, akkor miért nem? Ha volt mellékhatása akkor mi volt az? Melyiket kaptátok?

2022. jan. 30. 12:50
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%

"Mert ezek az oltások nem nagyon lettek tesztelve. Hiszen az annoi oltások is jópár év múlva jelentek meg tökéletesen, míg most pár hónap alatt összedobtak vmit, így ez által mi vagyunk a kísérleti alanyok."

Ezt a béna konteós sz.rt minek terjesztitek, mikor már ti magatok sem tudjátok, hogy melyik anonim gagyi honlapon olvastátok?

Ostoba...

2022. febr. 5. 18:05
 12/29 anonim ***** válasza:
93%
Hogy mennyire gusztustalanok lettek az emberek.. valaki leír valamit, ami tény, és a másik jön egy ilyen agyhalott szöveggel, hogy konteós.. azt se tudod ezek szerint, hogy mit jelent ez a szó:D inkább rád illik, aki hisz valamiben, ami nem véd semmi ellen:D
2022. febr. 5. 18:23
 13/29 anonim ***** válasza:
2022. febr. 6. 06:39
 14/29 anonim ***** válasza:
2022. febr. 6. 06:45
 15/29 anonim ***** válasza:

13 ezt te ne olvasd;) csak aki normális, másoltam:

"Sziasztok. Segítsetek, nyugtassatok meg, kérlek.

Nagymamám 76 éves 3-szor oltott most Covidos, lélegeztetik, egyenlőre még csak palackon nem gépen. Ma vitte el a mentő. Véroxigénje 92% volt nagyon rosszul van. Ugye túl fogja élni. 😭😭😭😭"

Az oltás "jooo"

2022. febr. 6. 06:49
 16/29 anonim ***** válasza:
91%

"Nemrég vitték el az egyik szomszédomat a mentők (44 éves). Nemrég oltást kapott, leállt a szíve... 1 órát küzdöttek érte, sikerült visszahozni, de nagyon rossz állapotban van.

Csak ennyit tudok."

2022. febr. 6. 06:50
 17/29 anonim ***** válasza:
0%

Te most komolyam facebookot és instagramot linkelgetsz, ahol no name emberek írkálnak kamu sztorikat?:D

Atya ég, azt hittem, hogy ezeket csak a gyerekek hiszik el, de ezek szerint nem :D

Babam, ez nagyon égő volt

2022. febr. 6. 08:41
 18/29 anonim ***** válasza:

Közvetlen ismerőseim, rokonaim oltatták magukat. 60%-uknak lett egészségügyi problémája, egyet műteni is kellett oltás után.

Ebből levontam a tapasztalatot. Oltassa magát az, akinek 6 anyja van.

2022. febr. 6. 09:31
 19/29 anonim ***** válasza:
0%

:D és mivel műtötték? Kiszivták belőle az oltást?

Ne egesd már magad

2022. febr. 6. 09:34
 20/29 anonim ***** válasza:
Idegletapadás lett a könyökénél oltás után pár nappal. Amúgy ápolónő. Fel kellett vágni a kezét.
2022. febr. 6. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!