Mit csináljak hogy magasabb legyek?
Nem. Ez genetika. Viszont még van esély rá, hogy nőni fogsz valamennyit, ha csak 16 éves vagy.
Egyébként szerintem nem vészes a 151 cm. :)
Ez egy kicsit összetettebb téma azért. :) Függ a felmenő rokonságtól is persze, meg a szülők genetikájától. De emellett közrejátszik azért a megfelelő életmód is egészen csecsemőkortól (megfelelő táplálkozás stb). De ezt befolyásolni nem igazán lehet csak úgy.
Természetes módszerekkel szerintem túlzottan sokat nem is lehet befolyásolni.
Én nem akarlak elszomorítani de azért a 151cm-ről 170cm-re való növekedés egészen sok, annyi szerintem nem valószínű DE nincs kizárva. :)
Szerintem ha nősz, akkor valószínűbb a következő 1-3 évben és pár cm-t (max szerintem 1-6 cm de ezt nem lehet megmondani).
Utóbbi években (főleg 12 éves korod óta) mennyit nőttél (évente)? Ha még most is volt változás, tehát az utóbbi 1-2 évben is nőttél valamennyit, akkor szerintem van még esély amúgy. :) De nem vagyok hozzáértő csak laikusan szólok hozzá és annyival, amennyit tudok a témáról.
Nem baj, megértettem az elsőt is. :)
Viszont akkor nagy növekedés szerintem már nem várható, de még pár cm lehet kilátásban. De ezt nehéz megmondani.
Mindenesetre ne bánkódj, ha mégsem nőnél, ez ellen nem is tehet igazán az ember. Illetve meg kell tanulni elfogadni önmagunkat, és változtatni abban kell, ami zavar és amiben lehetséges is a változás/változtatás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!