Mit csináljak, hogy jobban nőjek/magasabb legyek?
Most fogok ballagni és már itt is eléggé sokan cikiztek, hogy kicsi vagyok (149cm) és biztos a cigaretta miatt, de életemben nem nyúltam hozzá (és nem is szeretnék).
Szóval félek, hogy majd a gimibe is ezzel fognak szekálni.
Anyum 2centivel magasabb csak. Az ő feléről mindenki olyan 160-168 körüli.
Apum 176.
Tavaly óta nem igazán nőttem max 2centit. Fogok még nőni?://
15/L
Elég sürven eszem krumplit és naponta kb. 1liter tejet iszom:/.
Nyújtani viszont szó szerint nem nagyon van időm.
Reggel fél 7kor kelek, tusolok, bepakolok, elkészülök és fél8 kor indulok. 6kor hazaérek és csak tanulok, itt az évvége hajtanom kell mindenből.
ha nősz, még nősz. (szerintem fogsz, még van pár éved abból az időszakból amikor nő az ember) de ezt így nagyon nem lehet erőltetni.
ahogy idősebb leszel, inkább csak kedvességből piszkálnak vele, nem gúnyolódásból, tényleg, ne így állj hozzá. :)
Hát... a suliban a lányoknak a 96%-a utál, féltékeny ezért gondolom ők nem kedvességből mondják:'D
viszont elég zavaró, hogy körülöttem mindenki sokkal nagyobb. Ezért a házból sem igazán mozdulok ki. Ha tehetném suliba se mennék (:/),
de azért köszi a választ :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!