Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogybtudnám elérni, hogy pár...

Hogybtudnám elérni, hogy pár centivel magasabb legyek?

Figyelt kérdés
14 éves és 153cm vagyok. (lány) Lassan egy éve nem növök. Hogyan lehetnék pár centivel magasabb? Van esély hogy még növök? Egészségileg normálus hogy ilyen kicsi vagyok? Előre is köszönöm.

2013. szept. 13. 23:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Miután megjön a menstruációd nem nagyon fogsz nőni. Megjött már?
2013. szept. 13. 23:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Én 155 cm vagyok és 8. óta semmit nem nőttem.

Oroszországban végeznek fanatikus nőni akaróknak műtétet, ami abból áll, hogy elvágják a sípcsontot, csavarokat tesznek belé, arra nyújtót szerelnek, és minden nap 1 mm-t húznak rajta, így ahogy a csont forr össze, úgy épül rá a húzások nyomán 2-3 cm is akár. Borzasztó fájdalmas lehet, hosszú folyamat, nem éri meg szerintem. Amúgy is, azért még ha oroszokról van is szó, addig ők sem állnának szóba veled, amíg el nem érted a felnőttkort és már biztosan nem nősz, a szervezeted sem fejlődik tovább.

2013. szept. 13. 23:25
 3/4 A kérdező kommentje:

1. válaszoló, igen már megjött. És köszi :))

2. Igazából ilyen fajta eljárás eszembe sem jutna. Max, hogy nincs e valami olyan innyekció vagy gyógyszer amitől esetleg nagyobbnak lehet lenni.

2013. szept. 14. 20:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Fejlődő szervezetnek ártalmas lenne, de a kínaiak szerintem tudnak valamit. ;)
2013. szept. 14. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!