Mivel lehetne elérni a gyorsabb emésztést?
az sem zavarna, ha egyfolytában hasmenésem legyen, csak gyorsulna be az emésztésem, mert szerintem ez miatt nem tudok fogyni... heti 1-2X ha el tudok menni wcre....
keveset is eszem mondjuk, de jó lenne, ha amikor megeszem, ki is ürülne, mert így egyfolytában "televagyok" érzésem van...
Ha keveset eszel, nem mész wcre sem, ez ilyen egyszerű.
Nem hallottad még ezt a mondást, hogy "amelyik kutya nem eszik, az nem sz@rik"?
Van kutyád? Ha van, figyeld meg a székelési szokásait, ugyanaz a helyzet velünk is. Adj neki szutyok kaját, mindenféle ch dús szemetet, összesz@rja az udvart és semmi tápanyagot nem vitt be. Adj neki Royal Canine-t, alig lesz széklete és kirobbanó formában lesz.
Eleve keveset eszel, miért mennél sűrűn wcre? Egyél néha nagy mennyiségű rostot, az kitakarít, pl sárgarépa 2 db nyersen, semmi tápértéke nincs, de rost az van benne bőven.
akkor ezentúl nyulat játszom és sárgarépát fogok enni :)
valami hashajtóra gondoltam, vagy nem is tudom, hogy amit egy nap megeszek, az másnap(aznap) ki is jöjjön... eddig rostos üdítővel próbálkoztam, nem tudtam, hogy a répa is ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!