Milyen fajta krémet lehet kikevertetni patikákban fájdalomra?
Sokszor fájnak a lábaim,a hátam de legfőképp a lapockatájéka és a lábak.Van hogy aludni se tudok ez végett.
Sok mindennel próbálkoztam már..de csak rövid ideig hat.
Egy sportember rozmaring krémet javasolt amit patikába kevertet ki. Nemtudom ezenkívül van másfajta gyógynövényekkel is lehetőség erre ?
Szerencsésebb lenne először egy kivizsgálás,ami megállapítaná,hogy mi okozza a fájdalmat.
Az nem megoldás,hogy találsz valamit,ami folyamatosan csillapítja,mert az oka nem szűnik meg.
Ráadásul,ha hozzászoksz egy idő után az sem lesz hatásos.
Nekem egy hónapokig húzódó nyaki fájdalomra , amiről először azt hittem,hogy elfeküdtem a nyakam,a doki felírt István féle gélt.
Ha jól emlékszem ez volt a neve.
Gyógyszertári üvegben volt Többféle gyógynövény volt benne és nagyon erős illata volt.
Az első pár alkalommal segített is,majd egyre kevésbé.
Szedtem gyulladáscsökkentőt, jártam masszőrhöz,de egyik sem segített, közben eltelt egy fél év.
Időnként enyhült,de volt,hogy egyenesen tartani a fejem is nagyon fájdalmas volt.
Végül találtam nyújtó gyakorlatokat neten. Nyak, hát, derék , külön külön van mindegyikre.
Az segített.
Azóta sincs vele gondom. Évek óta rendszeresen tornázok kicsit,nekem ez lett a megoldás rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!