A diákoknál (mindkét nemnél érdekel) ilyen éves vizsgálatoknál mit néznek meg? Hogyan és miket vizsgálnak?
Remélem nálunk nem akarják,nekem azt mondták azt inkább 5-6.-ban szokták.De azt sem tudom hogyan zajlik,meg hogy olyankor jön e külön orvos,és hányan vannak bennt,meg mennyire kell levetkőzni,hogy ilyenkor előbb vannak gondolom a sima vizsgálatok és csak utána van ez,de olyankor felöltözhet az ember v. ott áll egy pucéron?-mert azt nagyon égő lenne.Szerintem ha lesz is ilyen nem engedem,nem kényszeríthetnek rá.
Szóval elvileg a legrosszabb esetben ez fordulhat elő!
A csajokat meg az érdekelné,hogy náluk mi fordulhat elő szintén a legrosszabb esetben?-Azt tudjuk hogy ha akarjuk nem kell engedni,nem azt nem hogy mit is csinálnak pontosan,hogyan zajlanak a dolgok.
Már mint azt nem tudjuk hogy hogyan is zajlanak a vizsgálatok pl. azt hogy egyesével megyünk e be,jön e ilyenkor külön orvos,van e valamiféle függönnyel elválaszott rész,hogy az orvoson kívül az aszisztens ne lásson,meg hány aszisztens van ilyesmik.Hogyan is vizsgálnak meg pontosan,mit kell csinálni,mert mindenki mást mond,valaki azt mondja hogy a sima vizsgálat után,fel lehet öltözni, és utána csak a nadrágot kell lehúzni.A csajok mellvizsgálatról olvastak hasonló oldalakon és ők sem tudják mit is csinál a doki ilyenkor.
Bocs előzőleg kicsit bonyolultan,érthetetlenül fogalmaztam.De nagyon remélem semmi ilyen nem lesz,maradunk a sima vizsgálatnál,de jobb ha felkészülők,hogy mik lehetnek.
Fiúk egy szál alsógatya, csajoknál bugyi, és melltartó marad fent. Más nem.
Vérnyomást mérnek, súlyt, magasságot, hallást(felveszel egy fülest, és integetni kell a kezeddel, hogy melyik oldalt hallod a csipogást), látást.
Azt hiszem, hogy ennyit mindössze. Egyébként bennem is volt egy kis izgalom 9.-be, de semmi komoly nem volt, szóval nyugi.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!