Imodium segíthet ilyen helyzetben?
Egész nap hasmenésem van a munkába, amivel nem is lenne baj, mert itt eltudok menni wc-n(egyedül dolgozom)de munka után egy eseményre kell mennem ami nagyjából 3órát fog igénybe venni.
Munka után tudnék elmenni gyógyszertárba, ilyen 4:20körül, viszont 5-re az eseményre kell érnem. Van rá esély, hogy kicsivel több mint fél óra alatt hat?
Köszönöm, akkor veszek és imádkozok, hogy hasson.
Sajnos ez egy olyan rendezvény amit nem hagyhatok már ki, illetve nem hinném, hogy fertőző betegség, mert ez nálam lassan már egy hónapja fent álló probléma. Minden reggel hasfájás és hasmenés, néha napközben is. Csak mivel egyedül dolgozom nem tudtam még eljutni orvoshoz, de a jövőhéten pótolom. Eddig széntablettát szedtem rá, de abból rengeteget bekellett szednem és úgysem mindig hatott, ezért gondoltam, hogy kipróbálom ezt hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!