Imodium székrekedést okoz?
Péntek hajnalban arra keltem, hogy bizony rohanni kell a wc-re. Reggeli is volt pár utam a rötyire, csakhogy aznap hivatalos ügyet kellett intézni, így bevettem 2 szem imodiumot. Utána wc (jap). Elindultam, bevégeztem minden dolgom... Kivéve hogy péntek reggel 9 óta nem kakiltam. Ez olyan, mint a kutyaévek, nálam egy másfél nap ketteske nélkül, az kb örökkévalóság. Napi 2x, minimum!!! Szerintem, leállt a bélműködésem, vagy nem tudom. Pukik jönnek, mennek, de... Lelkileg is megvisel. Ráadásul hétfőn vár rám egy 8-9 órás kocsiút, nem szeretném, ha akkor szeretne kijönni 3 napi adag.
Ittam egy kis tejet, ettem érett sárga barit, ja meg a pöri mellé kovi ubit.
Ha estig nem sikerül, megprobalkozom a szűzteával. Vagy esetleg valakinek ötlete??
Nem ismerem a gyógyszert, ezért beírtam google-ba, ahol elolvastam a betegtájékoztatót, és székrekedés gyakori mellékhatása lehet a gyógyszernek.
"Igyál" olívaolajat. Vagy kávét.
Olajat, így magában?
Sosem volt székrekedésem igazából, most sem kell erőlködni, nem érzem, hogy mennem kellene. Nem ülök a wc felett órákig, csak meglepő, hogy sem a reggeli kávé, sem az említett étkek elfogyasztása után sem kellett.
Olvastam a tájékoztatót, de nem gondoltam, hogy egyszeri szedés után bizony 2nap is eltelhet kakilás nélkül. Akkor nagyon jót tett, hisz mennem kellett el. Csak parázok, hogy fog ez kijönni
Velem egyszer azt itattak nyaraláson, magában igen. Meg joghurtot ettem, kis müzlivel, ilyen könnyű kajákat.
Ha kiürül a gyógyszer a szervezetedből, biztos elmúlik.
Hali,
Itt ülök a wc-n, tegnap óta eredmény nélkül. Volt 2 kávé, kaja stb.
Tegnap ment a hasam 3x, indulnom kellett, bevettem 2 imodiumot.
Azóta érzem, hogy fortyognak a beleim, de pukin kívül nem jön semmi. Pedig ott az inger, mégsem működnek a dolgok.
Neked hogy oldódott meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!