Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A túl sok só tényleg nem káros?

A túl sok só tényleg nem káros?

Figyelt kérdés

Az “orvosok” szerint az, bár egyszer ezt mondják, a másik pillanatban meg azt több ilyen volt már Ne edd mert nem jó, aztán pár évre ehetitek nyugodtan, mert nemhogy káros lenne, még használ is. xD Vicc. 😅

Most hallottam egy orvost aki azt mondja, hogy nem az, mert a test a felesleges anyagokat kiürítetti.

Akkor mire ez a folyamatos rettegés ?

2022. jan. 18. 08:19
 1/4 Hanna S ***** válasza:
Nagyon jó a kérdésed, de a választ sajnos én sem tudom.
2022. jan. 18. 08:26
 2/4 anonim ***** válasza:
27%

"A túl sok só tényleg nem káros?"

De igen, káros. De te ezt nyilván jobban tudod, mert okosabb vagy mint a Harvard kutatói. Téged nem vernek át. Csak így tovább, evőkanállal told a sót.

[link]

2022. jan. 18. 08:55
 3/4 A kérdező kommentje:

Én nem beszéltem veled így, te se beszélj velem úgy mint a kutyáddal szoktál.

Egyszerű kérdés volt.

2022. jan. 18. 09:00
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

"Az “orvosok” szerint az, bár egyszer ezt mondják, a másik pillanatban meg azt több ilyen volt már Ne edd mert nem jó, aztán pár évre ehetitek nyugodtan, mert nemhogy káros lenne, még használ is. xD Vicc"

Ezek nem orvosok, hanem hozzád hasonló emberek, akik nem tudnak szöveget értelmezni. Szinte mindenről lehet hozni pozitív és negatív hatásokat is, csak a sok buta ember képtelen átlátni az egészet, hanem kiragadnak egy részletet ami alapján valami épp káros lehet, és kijelentik hogy akkor ezt nem szabad enni. Mások meg ugyanarról kiragadnak egy pozitív részletet, és akkor közlik, hogy azt enni kell, mert hú de egészséges.

A túl sok só pedig de, káros. Egyrészt eleve nem igaz hogy minden kiürül a szervezetből, másrészt ha ki is ürülne, a szervezeted kiválasztóképessége ettől még véges. Ha többet viszel be valamiből, mint amit üríteni vagy képes, szerinted mi történik?

2022. jan. 18. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!