Ha egy normál testalkatú fiúnak kamasz korában a csípője lesz striás, az valamilyen hormon problémát jelent?
Figyelt kérdés
Az inkább nőies vonás, hogy a csípő növekszik még gyorsan. De több férfi testén is láttam, hogy nem vállnál repedtek még, hanem csípőnél. És bár nem reprezentatív a minták, de akiket én láttam, azoknál huszonévesen már látszott hogy has tájékán könnyen tudnak zsírosodni. Egyiknek kifejezetten nőies csípő-derék aránya volt. Viszont férfias szőrzetük rendesen nőtt.2022. jan. 17. 23:02
1/3 anonim válasza:
Nem. A csípőtájéki stria nem azt jelenti, hogy a csípőjük szélesedett. Magassági ugrástól is ott striásodik az ember.
3/3 anonim válasza:
Én megrepedtem a csípőmbél, a combom hátulján, és a felkarom és a mellizmom "tövében" is.
Kb 1 év alatt nőttem 15 kg-t, nem híztam, csak izmosodtam, meg a csontozatom is fejlődött még.
Nem gyúrtam, nem szedtem semmit csak folyton éhes voltam, iszonyat mennyiségű húst beküldtem. Nem "gyúrtam", csak éltem a fiatalkoromat, kosaraztam, bicikliztem napi rendszerességgel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!