Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy értelmezhető az új Covid...

Hogy értelmezhető az új Covid kormányrendelet szerintetek?

Figyelt kérdés
Most akartam felvenni a 3. oltást, de közben pozitív lettem, és 4 hónapig nem olthatnak. Akkor febr. 15-től 3 hónapig nem lesz érvényes az igazolványom? Vagy van vmi türelmi idő?

2022. jan. 17. 18:12
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%

#40 Sokan számolnak be arról hogy az oltás után gyulladás alakult ki valahol a szervezetükben. (Ízületi gyulladás, Bélgyulladás stb)

Akkor ezekre meg is van a magyarázat.

Érdekes hogy a cikk külön nem említi meg az oltás által termelt antitesteket......

2022. jan. 22. 09:59
 42/44 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mert aki az oltásokban hibát próbál keresni, az "konteós"... Honnan szereznének pénzt egy ilyen kutatásra? Ki merné publikálni az eredményeket, ha esetleg azok negatív fényt vetnének az oltásokra?
2022. jan. 22. 10:11
 43/44 anonim ***** válasza:

37: senki nem mondta, hogy káros antitestet méretni. Azt mondták, felesleges. Szerintem viszont nem felesleges. És, mivel az antitest szám csökkenés mérése során jutottak arra a következtetésre, hogy kb. fél év alatt lecsökken a védettség, ezért nem is lehet felesleges. Persze, nem azokról a "tudományos" fórumokról tájékozódom, mint ti.

38: te meg a kocsit fogod a ló elé. Előzetesen kellene tudni, ki védett, nem abból megállapítani, hogy túlélte-e. Egyéb szempontból is sántít az elméleted (a génállományt hagyjuk is, mert a megjegyzésedből kiderül, hogy kicsit sem értesz sem a genetikához, sem az örökletes betegségekhez), de a béna oltást az emberiség nagyobbik része megkapta. Most akkor szerinted az emberiség nagyobbik része selejtes?

Ráadásul az immunológiához sem értesz, hiszen a koronavírus elleni védettséget az immunrendszer állítja elő, ugyanazon a módon oltás után, mint vírusfertőzés után. A különbség csak annyi, hogy az oltás arra való, hogy mindez még azelőtt megtörténjen, hogy találkozol az igazi vírussal. Akinek gyenge az immunrendszere, az nem csak a vírusra, hanem az oltásra is gyengébben reagál. Akinek meg erős, az mindkettőre erősen reagál.

Az meg a lehető legtudománytalanabb elképzelés, hogy csak és kizárólag annak erős az immunrendszere, aki nem hisz az oltásokban.

2022. jan. 22. 23:58
 44/44 anonim ***** válasza:
De igen mondta valamelyik nagyokos celebvirológus, hogy káros antitestet méretni, a napokban olvastam a hírekben.
2022. jan. 23. 09:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!