A pénteki rendelet alapján, akinek nincs védettségi, igazolványa, annak a pcr teszt kötelező saját költségén beavatkozás előtt. Ez vonatkozik a magán egészségügyi betegekre is?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy az orvos dönthet úgy, hogy ellát sürgősségi esetben, de tervezett beavatkozáshoz kell az igazolvány.
Fogorvos készülök menni, több kezelésre
Maganba. Kell mindog vigyek friss 48 órán belüli pcr-t?
2021. aug. 7. 07:48
1/4 anonim válasza:
Fogorvosod megmondja, hogy kéri-e. Szerintem nem.
2/4 anonim válasza:
Ezt a fogorvosodtól kell megkérdezned. A magán ellátásban nincs erre vonatkozó szabályozás, de van aki védettségi igazolványt vagy 48 órán belüli PCR tesztet kér. Mindig az adott fogorvos dönti el.
3/4 A kérdező kommentje:
De van rá szabályozás.
2021. aug. 8. 17:19
4/4 anonim válasza:
3# Írtam, hogy nincsen. A szabályozás az állami ellátásra vonatkozik, de még ott is dönthet úgy a szakorvos, hogy sem védettségi igazolványt, sem pedig negatív PCR tesztet nem kér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!