Gyomorballonnal mennyi idő alatt és mennyit adtatok le?
20, 30, akár 40 kg súlyfeleslegtől is meg lehet válni?
Normálisan étkezem, napi 1000-1200kcalt eszem. PCOS, IR és pajzsmirigy-alulműködésem is van, személyiedző segítségét is kértem már, nem megy... 4 hónap alatt 1-2 kg mínusszal pedig nem vagyok megelégedve. Nem bántást és prédikálást szeretnék, csak normális válaszokat! Köszönöm!
1000-1200 kcal nagyon kevés! Azt csak a 200-300 kiló feletti embereknek ajánlja az orvos, FELÜGYELETE mellett. Honnan jött ez a szám? 1500 alatt már koplalásnak számít! Amúgy mit eszel? Mert az sem mindegy, hogy az az 1200 csoki, süti, tészta, vagy tojás, zöldség, soványhús...
Táplálkozási szakembert kerestél már fel?
Pajzmiriggyel nekem is gondom van, szintén alulműködik, bár nekem ez fáradtság/rossz kedvben jelenik meg.
Olvasd el mégegyszer, ez nem prédikálás, csak szóltam, hogy éhezteted a tested. ;)
7-10 kg plusznál meg ennyire nem kell drasztikusnak lenni, de oké, ha észérvekből sem kérsz...:)
Jogosan kacsintgathatnál, ha olyan okosat mondtál volna...
Ennyit igényel a szervezetem, de neked feleslegesen magyarázom.
Apropó, nem, nem 10 kilóról lenne szó. Ha csak annyi lenne, meg sem említeném. További szép napot, remélem rendesen lefárasztod a kollégáidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!