Hogy értelmezhető az új Covid kormányrendelet szerintetek?
Na ezt az utolsó mondatot most mindenki tetováltassa magára és nézzetek rá fél év múlva, akkor mit mondanak :D
"A megerősítő harmadik oltás felvétele után az igazolvány korlátlan időre lesz érvényes."
Szóval ez azt jelenti, hogy ha valaki 2x oltottként lesz fertőzött, az más, mint ha oltatlanként lesz fertőzött... Ne keressük a logikát :)
Én decemberben kaptam meg a kártyámat, még egyszer sem kellett használnom. Amikor még nem volt kártyám, akkor sem jártam olyan helyen, ahol kérték. Kíváncsi leszek, kitalálnak-e még valamit februártól, esetleg oltás nélkül ki sem lehet menni a házból? Mert ez így elég gyenge próbálkozás a kontrollcsoport felszámolására.
Bocsi aki már tegnap magára tetováltatta volna...
Már ma mást mondanak nem kellett fél évet várni :D
"A harmadik oltás felvétele után az igazolvány érvényessége korlátlan időre szól (vagy addig, amíg meg nem változtatják a szabályozást). "
Izé.. örök élet meg minden amíg mást nem mondanak.
Oké, akkor egy kis magyarázat:
Láttam sok koronavírus elleni antitest eredményt. Aki "csak" beteg volt, annak az antitest szintje általában (ami nem azt jelenti, hogy nincs alóla kivétel!) 1-2 nagyságrenddel alacsonyabb, mint azoké, akik oltást kaptak. Minél enyhébb tünetekkel vészelték át, annál alacsonyabb. Kb. olyan alacsony, mint azoké, akiket 6-8-10 hónappal ezelőtt oltottak. Valószínűleg ezért döntöttek úgy, hogy ez nem számít elegendő védettségnek.
De épp emiatt, szerintem sokkal jobb lenne, ha inkább antitest szinthez kötnék, ki számít védettnek. És akkor mindegy lehetne, ki hány oltást kapott.
Attól én is tartok, hogy egy idő után a háromszor oltottaknak is újra oltatniuk kell, mondjuk pl. megint a szegény eü. dolgozóknak elsőként.
Ránézel az illető állapotára. Ha enyhe tünetekkel átesik a víruson, akkor erős a védettsége, mert jól működik az immunrendszere.
Akinek meg gyenge az immunrendszere, olyan szar hogy csak ilyen béna oltásokkal képes életben maradni, az inkább haljon meg, mert a selejtes génállományát továbbadva csak rontja az emberiség minőségi génállományát. Így is elég baj, hogy mindenféle beteges nyomorult embereket gyógyítgatnak, akik tovább szaporodva ugyanolyan beteg egyedeket állítanak elő.
#38: amúgy ez durván hangzik, de tenyleg igy van.
Csak hogy nehogy elfogultnak higyjetek, én elég szarul voltam a covidtól, de túléltem, akkor még nem volt varázsszuri, azért 3-4 évente mindig beesik nálam valami hosszabb kb 2 hetes betegség.
Akkor most ismerkedjünk meg az "autoantitestek" fogalmával:
Ezek szerint nem minden antitest számít jónak, és ez az oltások révén termelt antitestekre is igaz lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!