Az emberek jelentős része miért nincs tekintettel a másikra?
Figyelt kérdés
Szülészeten dolgozom. Sorba jönnek be a kismamák -természetesen nagy részük oltatlan- úgy, hogy taknyuk-nyáluk egybe folyik. Tesztet persze eszébe nem jut csinálni, magától még annyit se mondana, hogy beteg, mi vesszük észre, hogy egész ctg alatt taknyol. Mikor leszűrjük, persze mind pozitív.
A legjobb az, mikor a pozitív teszt után be is nyögi, hogy “hát, pedig próbált távolságot tartani az igazoltan covidos férjétől”. Persze az nem jutna eszébe, hogy kontaktként maradjon otthon a seggén, vagy legalább szóljon, hogy a férje pozitív, szarik bele.
Nem zavarja, hogy megfertőzheti a többi terhest meg a személyzetet…
Nem tudom eldönteni, hogy ennyire hülyék és fel sem fogják, hogy azok, vagy csak ennyire leszarják a többi embert?
2022. jan. 17. 14:59
1/13 anonim válasza:
Szerintem tényleg ennyire hülyék.
2/13 anonim válasza:
Mert kihűlt a szeretet a törvénytelenség miatt! A Biblia pontosan feltárja mindennek az okát, és a megoldásról is beszél!
3/13 anonim válasza:
Az a gond hogy tényleg így van túlzás nélkül, inkább itt kollégák taknyolnak, de az ügyfelek sem semmik. Full betegen mentegetőznek, hogy ők nem is betegek, persze még egy gyors teszt sincs, de ő jön be dolgozni, maszk nuku persze. Aztán amikorra nekem is elkezdett folyni az orrom persze, hogy pozi lett az eredmény, de visszahallottam hogy többieknek is. Persze ne kapd el, az csoda volt, hogy eddig nem kaptuk el csak most.
4/13 anonim válasza:
A kismamákat sem kell félteni a hülyeségtől, de ez a Covid előtt is így volt. Kórház területén napi szinten látni olyan kismamákat, akikre hiába szól rá a nőgyógyász, hogy ne dohányozzon, már az épület előtt rágyújt. Aztán pedig pereli az orvost, amikor problémásan születik a kisbabája.
5/13 A kérdező kommentje:
Én nem tudom mi van mostanság, 6 éve dolgozom az egészségügyben, eddig is voltak teljesen idióták, de az utóbbi fél évben, mintha az átlag IQ 70 lenne.
2022. jan. 17. 15:24
6/13 anonim válasza:
3-as vagyok, ezt kiegészítem hogy ego az van viszont, ő CSAK NÁTHÁS nem fog tesztelni, ha meg elkapod így jártál. Nálunk kb nincs aki ne kapta volna el
7/13 A kérdező kommentje:
Ja igen. Két éve a csapból is a koronavírus folyik, de ő nem covidos csak "megfázott". Nyilván mind pozitív.
2022. jan. 17. 15:29
9/13 A kérdező kommentje:
Én november végén kaptam el, de szerencsére két oltás után nem volt bajom. Azóta megkaptam a harmadikat is. Nem kifejezetten magamat féltem egyébként, de egyrészt ha egy-két munkatárs pozitív lesz és kiesik a munkából, akkor tarthatatlan lesz a helyzet, így is kevesen vagyunk. Másrészt végre lenne lehetőségem elutazni, és elég kellemetlenül érintene, ha egy pozitív teszt miatt nem lehetne. De vannak olyan kollégák, akik fokozottan veszélyeztetettek, és hiába oltottak, azért nem kellene elkapniuk, nem beszélve a többi terhesről, akinek hiába mondja az ember, hogy talán fel kéne venni az oltást....
2022. jan. 17. 15:34
10/13 anonim válasza:
Én is november végén kaptam el, két oltás után. Bár én sejtettem rögtön hogy ez az. Nem is mentem be dolgozni, és persze emiatt eszük ágában sem volt helyettesíteni úgyhogy 10 nap után jó sok feladatom maradt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!