Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 2-szer oltottak kérni fogjátok...

2-szer oltottak kérni fogjátok a 3-dik emlékeztető oltást?

Figyelt kérdés

2022. jan. 13. 21:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%
Le vagy maradva, pubi. Máva negyediket lehet kérni, a harmadikat muszáj beböketni, ha kell a kártya.
2022. jan. 14. 19:33
 12/16 anonim ***** válasza:
81%

Nyáron meg majd a negyediket teszik kötelezővé, és az ötödik lesz önkéntes.

Idén tavasszal: "Nem lesz szükség 3. oltásra"

2022. jan. 14. 19:37
 13/16 anonim ***** válasza:
12%
Szerencsére már beoltottak a harmadikkal is.
2022. jan. 15. 00:21
 14/16 anonim ***** válasza:
28%

Én felvettem, mert nincs se időm, se kedvem betegnek lenni. Nem csak a covidról van szó.

Be is jött, egy hete benyaltam az omikront (gondolom azt, bár ez sosem fog kiderülni) és két nap torokfájással át is ment rajtam. Pozitív otthoni antigén gyorsteszttel derült ki, majd utána a PCR is megerősítette. Nem tudom mit kell hisztizni az oltás miatt.

2022. jan. 15. 04:06
 15/16 anonim ***** válasza:
64%
#14 Ugyanezt elértem 0 (nulla) darab oltással. Így semennyi időmet nem kellett pazarolnom. De biztos kell valami önigazolás.
2022. jan. 15. 13:01
 16/16 anonim ***** válasza:
68%
A kétszer oltottak már de jure oltatlanok, nincs más választásuk, ha meg akarják tartaninaz oltott státuszuk. Feb. 15-től csak a háromszor oltottak minősüpnek védettnek (egyértelmű kivételekkel). A negyedik most tart ott, ahol a harmadik augusztusban; felvehető, de "nem muszáj". De elvakultságtól függetlenül tisztában lehet vele az ember, hogy tavasszal ezek a számok eggyel nőnek majd, a szöveg többi része marad.
2022. jan. 15. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!