2-szer oltottak kérni fogjátok a 3-dik emlékeztető oltást?
Figyelt kérdés
2022. jan. 13. 21:09
A kérdező szavazást indított:
Igen, úgy gondolom ez fog megvédeni a súlyos betegségtől/haláltól
Igen, mert szükségem van az oltási igazolásra
Nem, mert úgy gondolom, az immunredszerem jól emlékszik a vírusra 2 oltás után is
Nem, mert az első 2 után megbetegedtem, s nem szeretnék kockáztatni.
Érdektelenné vált a dolog.
62 szavazat
1/16 anonim válasza:
Undorító dolog amit ez a fidesz csinál propaganda céllal a rábeszélhető emberekkel.
Mert van neki több millió vakcina még raktáron, amit fel kell használniuk, hogy nehogy ki kelljen dobni és a megsemmisítésért is fizetniük kellene.
2/16 anonim válasza:
Első választ jelöltem be, de már több hónapja beadattam magamnak.
3/16 anonim válasza:
4/16 anonim válasza:
az oltás emlékeztet arra, hogy be kell adatnom, vagy magamat kell emlékeztetnem arra, hogy ez már a harmadik?
5/16 anonim válasza:
Emlékeztető..... :D Itt mindenki hülye? Talán amnéziás az immunrendszered, vagy mi a szar, hogy majd 80. vakcinával is emlékeztetni kell?
7/16 anonim válasza:
Jó ez a videó. Vicces :)
A covid maffia viszont elkeserítő.
8/16 anonim válasza:
Én csalódott vagyok. A két oltásban sokan megbíztak, hogy ezzel le lesz tudva az egész és most kezdődik elölről. Valószínűleg be fogom adatni a 3. oltást, mert szeretek koncertekre járni, de nagyon nem tartom korrektnek -de mit vártam volna a Fidesztől?
9/16 anonim válasza:
Nem. Ha a bolygóról is kitiltanak, akkor sem.
10/16 anonim válasza:
Igen. Mert szeretnék menni nyaralni külföldre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!