Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Voltak rossz élményeitek,...

Voltak rossz élményeitek, mikor kórházban feküdtetek egy ideig?

Figyelt kérdés
Ellátás, betegjog megsértése, szobatársak hóbortjai, még a vicces, abszurd sztorikra is kiváncsi lennék.
2010. szept. 8. 19:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
én két hetet voltam a kórházban, de egész jól bírtam. :) többnyire mindenki kedves volt velem. és egy csomó poénos eset történt, de ez főleg azért mert próbáltam jól kezelni a helyzetem és örülni mindennek ha már bekerültem :)
2010. szept. 8. 21:30
 12/14 anonim ***** válasza:
nekem csak annyi hogy szó nélkül elvittek tolókocsiba anyám mellől kivenni az orrmandulámat......elég ijesztő volt
2010. szept. 8. 22:51
 13/14 anonim ***** válasza:
A rokonaimat látva félni kezdtem a közkórháztól, így inkább hitelre gyógyulok magánkórházban.
2010. szept. 11. 11:35
 14/14 anonim ***** válasza:
40%

amikor megvizsgáltak a rezidensekkel elméletileg kötelező megkérdeznie, hogy megengeded-e és mondhatsz nemet. megkérdezte?

egyébként a kórház azért olyan amilyen, mert az ott dolgozók nap mint nap olyan stressznek vannak kitéve, hogy sokan a betegeken állnak úgymont bosszút. ezért van olyan sok bunkó nővér pl.

gondoljatok bele. nap mint nap találkozik butábbnál butább emberekkel, éjjel nappal szenvedő embereket látnak. ezt kevesen bírják. ráadásul rengeteget kell túlórázniuk ahhoz, hogy meg tudjanak élni a fizetésükből. a kórházak elavultak, kevés a pénz, kevés a fizetés. és persze nekik is vannak unalmas óráik, ami szintén az ember agyára megy.

a reggeli hőmérős buli azért van hétkor, mert fél 8-kor van a vizit általában, és addigra kellenek az adatok a főorvosnak. a vizit meg azért van korán reggel, mert akkor van váltás és utána nem ér rá mert megy le műteni vagy bármi más. tényleg vannak kellemetlen dolgok, de szerintem nem az ott dolgozókon kéne elverni a port, mert jobb körülmények között ők sem így viselkednének.

2010. szept. 11. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!