Voltak rossz élményeitek, mikor kórházban feküdtetek egy ideig?
mellettem egy sokgyerekes öreg néni feküdt, aki mindenáron segíteni akart mindenkinek. az a típus, aki az egész életét végigdolgozta, és egy percig nem tud nyugton maradni.
kihoztak a műtőből, oldalamból cső lógott ki, hozzáerősítve egy tasakhoz, hogy felfogja a vért.
egyszer csak jön az öreg néni, megfogja a zacskót, és egy nagyot ránt rajta. felüvöltök, mint a sakál: tessék abbahagyni!!!
kiderült, rendetlenségnek látta, azt hitte, hogy az ágyon felejtettem egy csomagot. szegénykém, otthon hagyta a szemüvegét, nehogy ellopják.
ehhh :)))))))
Na ja a kórházban mindent lehet, csak pihenni nem, betegnek minek is.
Ügyeletesek éjjel pofáznak, 6-kor lázmérés (mert azt kizárólag akkor lehet jól megmérni 9-kor valamiért nem jó), 7-kor nekiállnak takarítani a takarítógéppel, napközben boldog-boldogtalan ki-bemászkál, akár van látogatási idő, akár nincs, délutáni szunya alatt vizit, este szobatárs tévézik, késő este horkol.
20:10 vagyok.
Nem mentem sehová,örültem, h kiszabadultam onnan. Gondolhatod mi volt otthon a szüleimmel.. Ez az eset nagyon megrázó, megalázó volt, több mint 10 év telt el azóta, de még ma is, ha eszembe jut borsózik a hátam. Az orvosokat pedig kerülöm nagy ívben. Rosszul vagyok még attól is, ha a háziorvoshoz kéne mennem. De azóta nincs is rossz tapasztalat.. :D
Úgy kezdődött, bementem, volt bent 8 ágy, én voltam a kilencedik lakó, de annyi ágyuk már nem volt, úgyhogy kaptam egy szar recsegős kemping ágyat, mert hogy én fiatal vagyok, nekem az is jó :D
Aztán volt egy szekrény, aminek az aljába rakhattam a táskám, de másnap reggel az egyik öregasszony azt hitte hogy azt a táskát a lánya hagyta itt, és elkezdte kipakolni a ruháimat belőle, én meg csak néztem, hogy ez meg mit művel :)
Abból a 8 nőből kettő haldoklott. Az egyik minden éjjel olyan hangosan hörgött, hogy csak úgy tudtam elaludni mellette, hogy mp3 zenéket hallgattam kajak hangerőn fülhallgatón.
10 napig ott kellett lennem, amiből kb összesen volt 4db vizsgálat, amit max 2 nap alatt lezavarhattak volna, de akkor sem engedtek haza. Úgyhogy nagyon unatkoztam.
Egyszer sem engedtek ki az épületből, ezért egyik nap kilógtam egy haverommal pizzázni, tréning ruhában.
A tréning az azért volt jó, mert azt bentre is lehetett hordani, meg kintre is. A rendes utcai ruhát levetették velem bent, hogy vegyek fel inkább hálóinget :/
Hát amúgy egész napomat azzal töltöttem, hogy az épületen belül mászkáltam unalmamban. Én annál jobban nem utálok semmit, mint amikor nincs semmi dolgom, csak unatkozni kell, és még netezni sem lehet, mert nem vihetek be egy laptopot sem. Ugyanis ott állandóan mindenki lopta egymás cuccát.
Aztán egy emelettel följebb volt a sebészet, és ott minden nap meghalt 3 ember. A hullaszállítók meg ott hozták ki a folyosón a bezacskózott hullákat, de már olyan megszokással, az egyik egyszer még rá is könyökölt, meg poénból bele is rúgott egyet a hullába :/
Nagyon gáz volt az egész. Nem kívánom senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!