Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Így is működhet? (Védettségi...

Így is működhet? (Védettségi igazolvány)

Figyelt kérdés

Ugye február 15-től csak annak érvényes a védettségije, aki felvett három oltást, vagy 6 hónapon belül vette fel a másodikat.

Én harmadikat nem szeretnék.

A nővérem egyet sem vett fel, neki úgy lett védettségije, hogy elment tesztre, az kimutatta az antitesteket a szervezetében, jött is neki a kártya ami négy hónapig volt érvényes.

Ha én elmegyek tesztre és azt mutatja hogy még tart a két oltás hatása (azaz bizonyíthatóan védett vagyok), meg lehet így kerülni a harmadik oltást?

2022. jan. 13. 15:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%
Egyre magassab a színvonal, gyerekek! :D
2022. jan. 13. 15:58
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

9: miről beszélsz...??

NEm is Mo-ról írok!

Német és osztrák forrásokból tájékozódom.

2022. jan. 13. 16:11
 13/17 anonim válasza:
83%
De ahová idáig kellett a kártyád, mennyire chekkolták? Csak felmutatni kellett, vagy le is pittyegték? Mert ha csak felmutatni kell, akkor kát ezen pörögni...
2022. jan. 13. 17:30
 14/17 anonim ***** válasza:
#13 Hát ha eddig nem ellenőrizték, febr 15 után fogják.
2022. jan. 13. 17:35
 15/17 anonim ***** válasza:
51%
Nem lesz elég felmutatni a kártyát, mert akkor értelmét veszti az érvényességre vonatkozó szabályozás. Olvastatni fogják mindenhol a QR kódot, mai bejelentésen el lett mondva. Megkerülni nem lehet, mert a QR kód pont arra jó, hogy látják hányszor és mikor lett oltva valaki. Kártyához kötött emberi jogok vannak és egyre durvábbak lesznek a szabályozások. Ez az egész sosem a vírusról szólt. Ideje lenne felfogni.
2022. jan. 13. 17:37
 16/17 anonim ***** válasza:
61%

Nyilvan helye valogatja, hogy mennyire nezik szigoruan, nekem az a tapasztalatom, hogy eddig 10-bol 1 alkalommal nem olvastak be, szemelyit se kertek, csak felmutattam.

De ha a munkahelyed keri, akkor tokmindegy, ellenorzik.

2022. jan. 13. 17:49
 17/17 A kérdező kommentje:

13, eddig egyetlen egyszer kellett, a Szigetvári várban, de valóban nem vették el, csak ránéztek messziről.

Viszont külföldön sokszor voltam. Ha nem is a magyar, de az eu-s kellett oda.

Bár ha belegondolok... Szlovákia-Lengyelország irányba minden esetben úgy mentünk át mint kés a vajon, még csak lassítani sem kellett a határoknál.

Horvátország felé meg kis túlzással a s.ggünkbe is benéztek.

2022. jan. 13. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!