Hol lehet bejelenteni, ha valaki hamisan (lepénzeli a dokit) kap védettségi igazolványt/kamu oltást?
Figyelt kérdés
A dolog biztos. Mondta az illető, hogy tud ilyen lehetőséget, most meg is kapta...2021. dec. 21. 19:06
2/19 anonim válasza:
Vagy csak téged akar tesztelni,hogy mekkora sz.rkavaró vagy.
4/19 anonim válasza:
Szerintem azért támogatják az orvosok a kötelező oltást, hogy az ilyenekkel kipótolják az elveszett hálapénzt.
Aki így kap védettségit, biztos kussolni fog, nem henceg vele.
5/19 anonim válasza:
az ilyen patkányok miatt tart ott a világ, ahol.
Mit fáj az neked hogy így szerezte meg?
6/19 anonim válasza:
Szerintem nem ő a patkány, hanem az, aki pénzért ilyenre hajlandó, ill. aki megveszi.
7/19 anonim válasza:
5-ös
Nyilván a 2 csaló patkányra gondoltál. Helyes.
8/19 anonim válasza:
Rendőrségen lehet feljenetést tenni. Csak arra kell vigyázni, hogy ha kiderül, hogy mégsem volt igaz a vád, akkor kaphatsz a nyakadba egy rágalmazási pert, és fizethetsz jó nagy kártérítést. Sajnos a bíróságon nem áll meg az, hogy "azt hallottam, hogy ez meg az ezt meg azt csinálja". Van tanú aki látta? Nincs. Akkor ennyi.
9/19 anonim válasza:
#7, nem, a kérdezőre gondoltam akinek annyira szúrja a lyukát az hogy más megúszta egyszerűbben, hogy spicliskedne.
10/19 anonim válasza:
9-es
Miért, az ilyesminek mégis hogyan kéne kiderülnie, ha nem úgy, hogy valaki felnyomja őket a maradék 8 milliárd emberből? Ők ketten ugyanis nyilván nem fogják reklámozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!