Covid második oltás beadását követően mennyi időnek kell eltelni, hogy kialakuljon a védettség?
Figyelt kérdés
És a védettségi igazolványt mennyi idő múlva küldik?2021. dec. 11. 21:59
2/11 anonim válasza:
Nem véd semmi ellen , sem 5 sem 9 . Ez a balhé nagy üzlet és politikai mediakamu, a képviselőknek nem kötelező az ami a lakossagnak fontos szervezetnek az ...
3/11 anonim válasza:
2 hét
a második oltás után nem küldenek védettségit. az első után küldik.
4/11 anonim válasza:
Amint megjön a plasztikkártya, más hatása nincs nagyon.
5/11 anonim válasza:
#2, #4, Nagyot fogtok koppanni, mert a védettésgi igazolvány QR kódos, a leolvasás ugyebár az alapján adatbázisból történik. Úgy gondolom, nemsokára sokan fognak visítani, mert az adatbázisban egy parancssor megváltoztatni az 1x oltottak érvényességét, vagy 6 hónapra állítani az érvényességet az utolsó oltás után. Vegyetek fel állvédőt, nehogy megfájduljon, amikor leesik... Bár amit írtatok, lehet, hogy előbb kerültök kórházba, minthogy ez meglenne. Sebaj. Így, vagy úgy...
6/11 anonim válasza:
#5 Nem tudom, miről hadoválsz, az az oltottakat érintené. A rendszer meg kétnaponta bedőlne, ha ténxleg scannelnének. Kétszer voltam covidos, először nem vettem észre, de a deltába (az áprilisi brutális szupermutáns™, Zsindex, minden jog fenntartva) természetesen, mint minden oltatlan, belehaltam. Aztán 3 estényi hőemelkedés után meggyógyultam. XD debil kovidcsicska
7/11 anonim válasza:
anonim, neked milyen tudományos fokozatod van amivel itt osztod az észt?
8/11 anonim válasza:
#7 Melyik anonimra gondolsz?... Te is anonim módon jelensz meg itt amúgy...
9/11 anonim válasza:
7-es az anonim nem egy felhasználó, hanem minden válaszhoz az van írva, ahol a válaszoló nem akarja, hogy a nevét kiírja az oldal, más szóval anonim akar maradni.
10/11 anonim válasza:
Várjuk az oltás témában Wadmalac véleményét
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!