Brozoposmok kérdése:
Covid karantétn ki lehet váltani valamivel? Szalgavató miatt kérdezem
Figyelt kérdés
2022.01.08-18-ig vagyok hatósági karanténban ami egy orvos által előírt teszt útán kezdődött. Több covidos osztálytáársam lett, emiatt tünetek nélkül megkértem az orvosom hogy küldjön el tesztelni. Azóta semmi tünetem nincs de pozitívat teszteltem így is. A vírusnál jobban megvisel viszont hogy nem tudok így elmenni a szalagavatómra , amire rengeteget készültem (ruházkodás kiválasztás, tánc gyakorlás, stb.). Az internethez fordulok segítségül hogy lehet-e akármit tenni a helyzetemben, hogy ne keljen levárnom a napokat. Segítséget előre köszönöm.2022. jan. 12. 13:53
1/13 anonim válasza:
Menjél nyugodtan, én emiatt biztos nem hagynám ki :)
3/13 anonim válasza:
legközelebb ne kérj tesztet és ha mázlid van, az osztálytársaid miatt talán nem raknak karanténba
5/13 anonim válasza:
Ha semmi tüneted nincs, akkor lehet összecserélték a tesztet, csináltass egy újat.
6/13 anonim válasza:
Na hat en pont emiatt nem is jelentettem az orvosnal, csak gyors tesztet csinaltam otthon, ami pozitiv lett. Mondjuk nekem voltak tuneteim, tomegbe se mentem, itthon maradtam, de nem akartam azt, hogy setalni se mehessek ki, mert annyira rosszul azert nem voltam.
Igazabol most azt kell merlegelni, hogy meger-e neked 50 ezret vagy mittudomen mennyit, ha esetleg lebuksz.
7/13 anonim válasza:
6-os én is csak otthon csináltam magamnak, mert nagyon náthás voltam, és elment 0-ra a szaglásom, volt irodában teszt, ami pozitív lett, és go home aztán. Persze ezt én tudtam csak, nem a rendszer.
8/13 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos megszívtam de nem opció hogy suttyomban megyek el hiszen az antsz rendelet miatt az igazgatóság és tanárok is tudják hogy hivatalosan nem lehetek ott, ezért jogi kiskapukért bújtam a netet egész nap de nem találtam semmit hogy legálisan lehessek ott. Hátha tudtok valamit...
2022. jan. 12. 19:09
9/13 anonim válasza:
Most tesztelj és ha negatív vagy akkor nincs gond. Am én is úgy voltam pozitív, hogy magamat teszteltem csak.
10/13 A kérdező kommentje:
Update:Bejelentették az új módosításokat a karanténról, de még nincsen érvényben, egy antsz-es nővel beszéltem a bejelentés után 1 órával, mert a küldtek egy új határozatot de a várva várt módosítás helyett(7 nap csak a karantén mától), egy rossz dátummal ellátott 10 naposat kaptam ami szerint 13 napig lennék karanténban. Felhívtam azzal hogy javítani kéne az adatokat, és megkérdeztem a rövidítéssel kapcsolatban, és azt mondta nem tud semmit róla. Ezek szerint először bejelentik a rendelet módosítást és csak utólag kerül közlésre az eljárások és a Magyar Közlöny is pang még.
2022. jan. 13. 13:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!