Brozoposmok kérdése:
Covid karantétn ki lehet váltani valamivel? Szalgavató miatt kérdezem
Figyelt kérdés
2022.01.08-18-ig vagyok hatósági karanténban ami egy orvos által előírt teszt útán kezdődött. Több covidos osztálytáársam lett, emiatt tünetek nélkül megkértem az orvosom hogy küldjön el tesztelni. Azóta semmi tünetem nincs de pozitívat teszteltem így is. A vírusnál jobban megvisel viszont hogy nem tudok így elmenni a szalagavatómra , amire rengeteget készültem (ruházkodás kiválasztás, tánc gyakorlás, stb.). Az internethez fordulok segítségül hogy lehet-e akármit tenni a helyzetemben, hogy ne keljen levárnom a napokat. Segítséget előre köszönöm.2022. jan. 12. 13:53
11/13 anonim válasza:
Lehet sokan megköveznek, de én tuti nem hagynám ki. Ez is egy fontos esemény az ember életében, és jobb esetben csak 1-szer van.
Képzelhetjük mennyire hiteles egy olyan teszt, ami nem is a Covid tesztelésére lett kifejlesztve...amivel a mangó, a citrom, a kóla tesztelve pozitív eredményt adott.
13/13 anonim válasza:
Lehet hogy te ilyen megkeseredett valaki vagy, hogy te lesz*rod, neked nem számít...de szerintem a diákok többségének igen is fontos a szalagavatója.
Több ismerősömnek is volt az elmúlt két évben és mindenki elég csalódott volt hogy a korlátozások miatt vagy nem is tarthatták meg, vagy ha meg is volt tartva a szüleik, családtagok nem lehettek ott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!