Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Két negatív tesztel és időre...

Két negatív tesztel és időre jött mensivel lehetek terhes? Semmi jele de mégis úgy érzem mozog bennem valami alhas tájékán

Figyelt kérdés

2022. jan. 6. 12:57
 1/9 anonim ***** válasza:
92%

Ha már érzed, hogy mozog az már jó előre haladott terhesség lehet nagy hassal... gondolom akkor már biztosan tudnád, hogy terhes vagy.

Gondolom csak fel vagy puffadva és azt érzed.

2022. jan. 6. 13:03
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

Mozog benned valami? Én utoljára a nyolcadik utas a halál c. filmben láttam ilyet.

Amúgy meg mire az mozog, addigra már nem egy mensinek kell kimaradni.

2022. jan. 6. 13:05
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
HA megjött és negatív a teszted mit gondolsz? Most nem azért.. Egy pár hetes magzat, ami még összeköttetésben sincs az anyával nem mozog. Egyszerűen fel vagy puffadva és a gázok mozgatják a beleid. xd
2022. jan. 6. 13:06
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Ennyi ésszel az lenne az igazi, ha dupla kotonnal csinálnátok.
2022. jan. 6. 13:09
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
A gyerekvállalós kategóriát már kiidegelted, most itt fogsz tarolni?
2022. jan. 6. 13:11
 6/9 anonim ***** válasza:
83%
Még mindig volt a lencséből? Mert attól én is éreztem...
2022. jan. 6. 13:17
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az elsőnek az egyetlen értelmes hozzászólás . De akkor elmondom a többinek hogy mivel a legutóbbi várandósságom akkora trauma volt hogy azóta is terapeauta és pschihologus segít a tovább lépésben mindenre azonnal pánikszerűen reagálok ami a testemmel kapcsolatos . Hetente csinálok tesztet naplót vezetek a ciklusomról amit naponta nézek vissza mint egy rögeszmés. Elhiszem hogy vicces arc és név nélkül okoskodni meg beszólogatni de jó ha némi előzményt is tud aki gyökérkedik köszi .
2022. jan. 6. 14:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez pont nem érdekelt, de oké.
2022. jan. 6. 15:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha akarsz gyereket, akkor ne görcsölj rá ennyire mert így nem fog sikerülni.

Ha pedig nem akarsz, akkor ügyelj a biztonságra -az megnyugtat-, és legyél kicsit racionálisabb, mert ez a kérdés olyan mintha egy tilosban járó 13 éves írta volna, vagy egy troll.

Persze nem ismerjük az előzményeket, de próbálj ne stresszelni ennyire, mert csak magadnak ártasz

2022. jan. 7. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!