Antitest gyorsteszt negatív, attól lehet antitestem?
Figyelt kérdés
Másfél honapja voltam covidos, lehet, hogy egyáltalán nincs antitestem? Ízek, szagok nem jöttek vissza teljesen még.2022. jan. 1. 16:25
1/4 anonim válasza:
Van olyan, hogy antitest gyorsteszt? Nem lehet, hogy benézted, és antigén gyorstesztet csináltál?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Mi a különbség?
2022. jan. 1. 17:37
3/4 anonim válasza:
Az antigénteszt azt mutatja, hogy az adott pillanatban benned van-e a vírus. Az antitest teszt meg azt, hogy a szervezeted emlékszik-e a vírusra, vagyis hogy belátható időn belül meg voltál-e fertőződve. (Ez most eléggé leegyszerűsített, de nagyjából leírja a különbséget.)
4/4 anonim válasza:
Az antitest teszt, a normál, vérvétellel történik, majd a laborban kielemzik. Szóval otthon egyedül nem tudod megoldani.
Ettől függetlenül lehet, hogy van belőle gyorsteszt, nem vagyok szagértő, de én még nem hallottam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!