Covid után menstruáció miatt vagyok rosszul ?
Szerdán volt gyomorrontásom káposzta miatt de tegnap mar jól voltam es dietán volt a gyomrom
Erre ma megjött es meg soha nem voltam szarul amikor megjött
Ha jól értem, ez a ciklusod hosszabb lett. Lehet, hogy ez is megviseli a szervezeted. De egyébként menzesz alatt előfordul a gyengeség, rosszullét, ami más megterhelések (gyomorrontás, éhség, fronthatás, kialvatlanság stb.) mellett erősebben jöhet ki.
Régen nekem sem volt ilyenem, de a ciklus lefolyása időnként változik, és már évek óta meg-megesik ez velem, bár nem minden menzesz alkalmával. Volt hogy le kellett ülnöm, reggel szendvicskészítés közepén vissza kellett sietnem az ágyba, mert úgy rámtört a rosszulléttel vegyes gyengeség, hogy attól féltem, összeesek. Pár perc pihenés mindig segített annyit, hogy tudjam csinálni a dolgomat, pár órán belül pedig helyre is jövök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!