Miért ne diszkrimináljuk hasonló eszközökkel a túlsúlyos embereket is, mint az oltatlanokat, amikor az oltások megléte előtt hasonló arányban kerültek túlsúlyos emberek kórházba covid miatt, mint az oltások megléte óta az oltatlanok?
#62 Csak kettő darab linket szeretnél? Ohhh... Mások ezt évekig tanulják egyetemi szinten. De jó, rendben, az alapfogalmakhoz kiindulópontot adhatnak a SOTE jegyzetei. En ezt ajánlom elsőnek: [link]
Vannak benne még források, amiket szintén érdemes elolvasni, megérteni.
A másodikra igazán mulatságos, hogy rákérdezel, hogyhogy a te szaktudásoddal még egyetlen tanulmányt nem olvastál erről?
Itt is kiindulásnak : [link]
Légy szíves, olvass szakitodalmat, és érd el, hogy megértsd!
nem bírsz magaddal te nárcisztikus gyökér? :D Pedig próbáltam kedves lenni az előbb. a további bekezdéseidet figyelmen kívül hagytam, miközben akkora orbitális baromságokat is leírtál, hogy "Aki nem kapott oltást, az a filmben meghal, covidnál valamilyen szinten fertőzött marad." meg fiktív történetekre hivatkozol, filmekre bazmeg XD mindjárt lebarnázom a bokám te, félkegyelmű :D makákó... :D Alapvető fogalmakkal sem vagy tisztában. Javaslom a hangoskönyvet, ha nem megy az olvasás majom :D
egy 2020 márciusi írás is aztán sokat mond majd a 2020 végétől 2021 elejétől kezdődő oltakozás hatékonyságának mértékéről, egyéni vonatkozásairól. lefogadom, hogy angolul is képeskönyvből tanultál, csak nem meg :D
#65 Próbáltam lesüllyedni a szintedre. Mivel láthatóan képregénybél bonyolultabbat eddig nem olvastál, gondoltam, 3gy amcsi katasztrófafilmet talán sikerült végignézned.
Nos, ha te figyelmen kívül hagyod, amit írtam, akkor minek tetted fel a kérdésed?
Csak olyan választ vagy hajlandó elolvasni, ami egyetért veled? Így elég nehéz eleted lehet...
Akkor amit írtam, majd elolvassa nálad igényesebb olvasó, en viszont figyelmen kívül hagyom a további mondandódat.
További minden jót!
#71 Pontosan! Azért is válaszoltam nektek is, mert nem akartalak diszkriminálni.
Senki nem tökéletes, de ti tökéletlenek vagytok.
Komolyan, aki kizárolag azt a véleményt hajlandó normális hangnemben megválaszolni, ami bologat a hülyeségeire, a többit meg figyelmen kívül hagyja, az mennyire fogalmatlan lehet?
Nos, aki normális hangnemben kérdez, annak én is úgy válaszolok. Aki paraszt, annak en is paraszt módon. Megis mit vártál? A kérdező már az en kommentjeim előtt is irdatlan bunkó módon kommunikált. Nekem is úgy írt. Te is. Ne várjátok, hogy szepen csendben eltűrik az emberek a bunkóságotokat!
Ki mint vet, úgy arat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!