Miért van az hogy másnaposan temperaszagút kakilok?
Figyelt kérdés
2021. dec. 25. 10:48
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg az akut májmérgezés során keletkező szövetkárosodásból felszabaduló bomlástermékekről van szó ill. a hozzá keveredő ecetsavtól (biokémiailag ecetsav az alkohol lebomlás oxidációs végterméke).
2/5 anonim válasza:
Részegen néha fura dolgokat eszik az ember amire aztán másnap nem is emléxik.
3/5 anonim válasza:
Én is büdöseket szoktam, de engem inkább ammóniára emlékeztet.
5/5 anonim válasza:
Hogy egy kedves barátomat idézzem: "A másnapos sz.rnál nincs büdösebb."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!