Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Középső ujjam néha van, hogy...

Középső ujjam néha van, hogy behajlitva marad és nem tudon kinyitni napokig, ha próbálom, brutálisan fáj?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért, évente vagy kétszer van ilyen, épp úton vagyok munkába, ahhoz meg szükség lenne arra h rendben legyek, de félig se tudon kinyujtani fájdalom nélkül... Nincs semmilyen sportkrémem és most nem is tudnék venni.
2021. dec. 25. 06:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Ízület, ín, ideg...ki tudja. Szerintem ha ilyen ritkán jelentkezik nem is tudják megmondani, hogy mi lehet, de azért vizsgáltasd meg, de hogy kivel...passz.
2021. dec. 25. 06:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ez is lehet de annyi más miatt is kialakulhat.

Mindenképpen érdemes kivizsgáltatni.

2021. dec. 25. 06:36
 3/4 A kérdező kommentje:

Hát max még annyit tudok mondani, hogy kb másfélszeresére duzzad és ilyen vizes hatást kelt.

[link]

Itt ahol a 3mas szám van, ez a "kezkozepso csont",azaz. A középső ujj legelső csontja.

2021. dec. 25. 06:36
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem, várj, hülye vagyok, az ujjcsontoknál a "felső", amire mutat a kis csík hogy "felső" ujjcsont. De a lényeg ugyanaz, rögtön a legelső kis csont az ami ilyen.

Amint lehet felkeresek egy dokit, köszönöm a segítséget!

2021. dec. 25. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!