Brutalisan eros panikroham?
Sokszor volt mar panikrohamom de ez a multkori valami irtozatos volt. Epp golyataborbol jottem haza es ugye atkellett szallnom szekesfehervarig mert egybistem hata mogotti helyen volt a tabor.
Buszon egy olyan rosszullet jott ram hogy az hihetetlen. Hanyingerem lett de veszettul, emelyegtem, gyenge voltam, rossz volt a kozerzetem stb..aztan mikor leszalltam nem mult el. Majdnem elajultam. Velem volt egyik ismerosom es o kisert mindenhova. Eloszor azt hittuk hogy vercukor. Ettem de nem mult el. Leultunk,de nem lett jobb. Majdnem osszeestem.. tenyleg borzaszto volt,ezert nem mertem felszallni a masik csatlakozasra inkabb mentot hivattam. Bevittek, megneztek mindent es mindenem jo lett ezert panikrohamra gondoltak, de mondtam hogy volt mar viszont az nem ilyen volt. Csak egy egyszeri szivdobogas..nem emelyges, hanyinger...
Kaptam egy nyugtatot ami utan feltudtam szallni a buszra es hazajottem. Szerintetek pszichologus mit tud csinalni? En pszochiaterhez nem megyek hogy telenyomjon gyogyszerrel. Ugy gondolom hogy 20 evesen nem nyugtatokon kell elnem.
Szerinretek?
Egyszeru*
A doktor ur hiperventillaciot irt dg.-nak
Az micsoda? Nem mondta el..
Tok.rossz hogy tenyleg rosszul vagyok.. nem hiszti, es korhazban is ugy kezelnek mint egy hiszterikat. De honnan kene tudnom mi bajom van?!
Gondolom bajukra volt hogy 20 evesen ezert mentot hivok. Dehat konyorgom..vert a viz, rosszul voltam, hanyingerem volt, majdnem elajultam.. persze hpgy mentor hivok. De nem?!
Gratula hogy enelkul nem vagy kepes megoldani :)
Gyenge jellemre utal hogy egy igazabol nem is betegseget nem vagy kepes onmagadtol ( orvosi, de nem gyogyszeres) segitseggel kontrollalni :)
Tovabbi jo gyogyszerszedest :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!